Informatie van Snackbar 't Stoepje.


Wat is Snackpoint?

Misschien kent U Snackpoint al.Misschien heeft U één van onze Snackpoint zaken bezocht. Als dat zo is, dan weet U waar Snackpoint voor staat. Zo niet, dan zetten wij dat graag voor U op een rijtje.

Het keurmerk van Snackpoint staat voor:
  • vertrouwde kwaliteit
  • strenge hygiëne
  • gedegen vakmanschap
  • uitsluitend topmerken
Snackpoint is niet zomaar een formule.

Snackpoint is een tot in de kleinste details doordacht samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers van snackbars en fritures.

Het assortiment van Snackpoint is gebaseerd op de kwaliteit van topmerken.Deze sterke merken bepalen in grote mate het succes van Snackpoint. Snackpoint staat garant voor de beste prijs/kwaliteit-verhouding. Een onafhankelijk keuringsbureau test elke Snackpoint-zaak twee keer per jaar op presentatie, hygiëne en procesbeheersing. De keuringscertificaten die bij elke Snackpoint-zaak hangen, zijn voor U een extra garantie voor de kwaliteit van Uw Snackpoint.

U zult in de toekomst nog vaak van ons horen.

Geregeld presenteert Snackpoint zich in de media, waarbij de overheerlijke snack en schotel van de maand bekendgemaakt worden. Keer op keer zijn dit unieke aanbiedingen. Wij hopen dat U in de toekomst tot een van onze vaste klanten zult gaan behoren. Wij, van onze kant, zullen in ieder geval ons best doen om U het beste van het beste te bieden voor een redelijke prijs.