HygiŽne

'Doen we het goed, waar kan 't beter.' Beoordelen is een vak apart. Houwers Holtackers bv is gespecialiseerd in het objectief beoordelen van uw bedrijfsvoering op het gebied van HACCP, algemene hygiŽne en klantbeleving.

Proces & HygiŽne Keuringen

Uitgebreide keuringen met als doel om de hygiŽnische bedrijfsvoering te beoordelen aan de hand van een eigen bedrijfssysteem of conform een goedgekeurde hygiŽnecode. Naast een visuele beoordeling van de bedrijfshygiŽne, productbehandeling/processing, temperatuurbeheersing worden ook microbiologisch onderzoek van producten en hygiŽnemetingen uitgevoerd. Van elke keuring wordt met behulp van een eigen rapportagesysteem een uitgebreid en glashelder rapport met bevindingen, beoordelingen, scores en adviezen voor verbetering opgesteld.

Spotcheck

Spotchecks zijn onaangekondigde en anonieme locatiebezoeken waarbij bedrijven op hun 'ikonen van kwaliteit' worden beoordeeld. Dit zijn bezoeken waarbij de klantbeleving centraal staat, zoals entourage (uitstraling buiten en binnenzijde), servicegraad (hulpvaardigheid, vriendelijkheid, snelheid) en last but not least hygiŽne (is het schoon, zijn producten vers en worden producten voldoende koud of warm bewaard) Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om in overleg met de klant specifieke klantgerelateerde onderwerpen in de Spotcheck op te nemen. Rapportage van de resultaten kan in verschillende vormen (handmatig, geprint rapport) echter altijd kort, zakelijk ťn aan duidelijkheid niets te wensen overlatend. Spotchecks zijn zeer geschikt voor publiekstoegankelijke bedrijven zoals detailhandel, supermarkten, benzinestations, warenhuizen en franchiseorganisaties in retail en horeca/ catering.

Onderzoek

In samenwerking met een gekwalificeerd erkend Sterlab laboratorium wordt microbiologisch en chemisch onderzoek uitgevoerd van grondstoffen en producten.