Welkom bij snackbar 't Stoepje,

Waarschijnlijk is het niet meer nodig om de naam Snackpoint bij u te introduceren, maar misschien weet u niet precies waar Snackpoint voor staat en dat vertellen wij u natuurlijk graag.

Snackpoint is een tot in de details doordacht samenwerkingsverband tussen zelfstandige ondernemers van cafetaria's, waarbij voorop staat:

  • Vertrouwde kwaliteit
  • Strenge HygiŽne
  • Gedegen vakmanschap
  • Uitsluitend topmerken
Voor u als klant op diverse manieren zichtbaar:

* Een onafhankelijk keuringsbureau test elke Snackpoint zaak op presentatie, hygiŽne en werkwijze. Ook worden metingen op bijvoorbeeld temperatuur of bacteriŽn verricht. Het keuringscertificaat in de zaak is voor u een garantie voor de kwaliteit van Snackpoint. Dit certificaat wordt namelijk alleen verkregen als men voldoet aan de extra hoge eisen van Snackpoint.

* Elke maand worden in de media overheerlijke snacks, schotels van de maand en aanbiedingen bekendgemaakt, gegarandeerd van de beste kwaliteit en vaak verrassend en vernieuwend. Dit is zeker het proberen waard.

* Snackpoint loopt altijd voorop met maatregelen die vanuit de wet worden voorgeschreven of die wij zelf noodzakelijk achten voor de kwaliteit van de producten en de veiligheid van de zaak. Dit is mogelijk doordat de Snackpoint leden tijdig geÔnformeerd worden door de overkoepelende organisatie. Bovendien is in deze groep natuurlijk veel deskundigheid aanwezig, die men met elkaar deelt!

Wij hopen dat u in de toekomst tot onze vaste klanten zult behoren. Wij van onze kant zullen ons in ieder geval inzetten om u het beste van het beste te bieden voor een redelijke prijs. En als u opmerkingen heeft kunt u deze altijd kenbaar maken door middel van ons contact formulier.

Bedankt voor uw bezoek en tot ziens bij Snackpoint 't Stoepje.

Met vriendelijke groet,

Elsa hebels